Individuel lederudvikling

Lederens rolle er afgørende for de resultater, teamet leverer.

Individuel lederudvikling
Lederudvikling tager udgangspunkt i lederens konkrete situation, mål og personlige ambitioner. Lederen får værktøjer af konkret og personlig karakter, der understøtter de individuelle ønsker og virksomhedens mål. Det kan f.eks. være timing, kommunikation, planlægning, målopfølgning eller andre områder, der skal arbejdes med, for at opnå de optimale resultater med teamet.

Forløbet
Lederudviklingsforløb vil normalt bestå af indledende samtaler for fastlæggelse af det overordnede mål, deltagelse i teammøder (observation) og gennemførelse af et samtaleforløb, der styrker lederen på de ønskede områder.

Individuelt lederudviklingsforløb.pdf

Et lederudviklingsforløb er først og fremmest rettet mod dig, der i forvejen er leder. Forløbet skal hjælpe dig med at reflektere med den måde, som du er leder på. Hvordan løser du kriser? Hvordan håndterer du kommunikation med medarbejdere og hvordan reagerer de på dine input?

Hvis du ikke er leder i forvejen, vil jeg anbefale dig at tage et af mine lederkurser. Du kan læse mere om mine lederkurser her.

KATCONSULT.DK V/KARIN THRANE

katconsult.dk

IT-Implementering & Ledertræning
KONTAKT OS HER

    KARIN THRANE

    Ejer & stifter

    Hendes baggrund er indenfor løsningssalg, systemimplementering, procesoptimering og økonomistyring. Herunder 15 års erfaring som funktions- og projektleder i forandringstunge og højvolumen virksomheder.