Forretningsorienteret økonomistyring

Økonomisk Assistance
KatConsult hjælper med drift og udvikling af økonomistyring. Med udgangspunkt i kundens strategi skaber vi en forretningsorienteret økonomistyring i virksomheden. Nøglefokus er at skabe optimal sammenhæng mellem processer, anvendte systemer og mennesker.

Key Performance Indficators, Business Ecxcellence og Balanced Scorecard
KatConsult er erfaren udi opsætning af målepunkter, der understøtter virksomhedens strategi.

Deltids CFO eller Interim CFO
KatConsult tilbyder at træde til som deltids CFO til den mindre virksomhed eller som Interim CFO i perioder, hvor der er brug for mere økonomisk ledelseskraft. F.eks. i perioder med omlægninger, nye systemer eller andet. I CFO rollen kan alle opgaver indenfor økonomisk styring udføres, f.eks.: Budget- og planlægningsopgaver, Activity Based Costing, periodeafslutning, afstemninger, rapportering og controlling.

Bogholderi
KatConsult varetager bogføring af kundens bilag (debitor, kreditor, finans), varetager løn og moms samt andre indberetninger på kundens vegne. KatConsult klargør materiale til revision eller indberetning. Opgaven kan udføres hos kunden eller hos KatConsult, afhængig af opgavens karakter.
Der vil i alle tilfælde blive arrangeret mindst ét møde pr. måned om den økonomiske udvikling, udfordringer i opgaveløsningen samt forventninger til kommende aktiviteter.