IT-Implementering

Indfør IT systemer med succes

I KatConsult tror vi på, at ethvert IT implementeringsprojekt skal være parallelt med et organisatorisk læringsprojekt.

IT-implementering med fokus på forretningen

Hvad nytter det at implementere nye systemer, hvis medarbejderne ikke kan bruge dem? Eller hvis systemerne ikke virker, fordi vigtige detaljer er overset? Der findes rigeligt med skrækeksempler på implementeringer, som er gået helt galt. Nogle gange forværrer man simpelthen status quo, hvis man implementerer et IT-system der mangler væsentlige funktionaliteter. Jeg vil ikke remse op, men kan blot konstatere, at på langt sigt, vil den bedste, mest effektive og billigste løsning være at implementere det rigtige system første gang. Det er selvfølgelig logisk, men det er nemmere sagt end gjort.

Jeg har i 10 år arbejdet som selvstændig konsulent i København og Nordsjælland, hvor jeg har assisteret en række forskellige organisationer, med det omdrejningspunkt at udvikle og / eller implementere nye IT-systemer. Før jeg startede op som selvstændig opnåede jeg praktisk erfaring gennem 15 års arbejde som funktions- og projektleder i forandringstunge og højvolumenvirksomheder. Den erfaring jeg har opnået som medarbejder og som selvstændig, har jeg systematiseret, så den kan komme mine nuværende og kommende kunder til gode.

I de fleste projekter hvor jeg er involveret, er det min opgave, at holde det primære fokus på selve implementeringen af det nye IT-system. Herunder sikre at forretningen afsætter ressourcer til uddannelse af medarbejderne, således at forståelsen for systemet kommer på plads. En forståelse der bør være på plads ved implementeringen.

Når jeg driver et implementeringsprojekt vil jeg i de fleste situationer være fysisk til stede i jeres firma. Vi kan derfor hurtigt få afklaret eventuelle mangler og misforståelser, så vi sammen kan arbejde mest effektivt på implementeringen af jeres nye forretningssystem.

Find styrke til at træffe de rette beslutninger

Lønsom IT-implementering hænger sammen med forretningsmæssige beslutninger om tilpasning af produkter og forandrede processer. Jeg evner at stille skarpt på de nødvendige beslutninger, der gør projektet til en succes.

KatConsult har erfaring med forretningssystemer fra Oracle, Siebel og SAP samt telekom specifikke løsninger til provisionering og billing.

Kontakt!
Har du brug for hjælp til IT-implementering, så skriv gerne til mig via kontaktformularen, og jeg vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig på (+45) 22 22 90 89

KATCONSULT.DK V/KARIN THRANE

katconsult.dk

IT-Implementering & Ledertræning
KONTAKT OS HER

    KARIN THRANE

    Ejer & stifter

    Hendes baggrund er indenfor løsningssalg, systemimplementering, procesoptimering og økonomistyring. Herunder 15 års erfaring som funktions- og projektleder i forandringstunge og højvolumen virksomheder.